Snabbt inlägg

Nu har jag gosat ner mig med marshmellow och varm choklad. Har även laddade ner filmen Bitchkram som enligt mig är hur bra som helst. Godnatt!
 
l

Mitt påsklov

Detta påsklov har hitills vart värligt händelsefullt och just därför tänkte jag stanna hemma och bara chilla ikväll.
I fredags var jag på fest i trångsund som var ganska tråkig. Igår så cyklade jag och Matilda till centrum och köpte massa frukt och chips till kvällen då vi skulle fira Ida hemma hos mig och efter det drog vi och några fler till johanna efter det åkte jag, Matilda och Viktor hem till Villiam och chillade. Sen gick jag hem vid  tre tiden och somnade på direkten. Idag har jag städat hela mitt rum och efter det åkte jag till farsta och fixade min mobil sen åkte jag och träna och nu ska jag mysa i min ensamhet.
 
Vad  jag och matilda fixa till ida på hennes födelsedag.
 
 
 
 
 

pause

Kommer inte att blogga under hela nästa vecka eller under helgen men efter det kommer jag blogga som normalt och när jag kommer till baka har jag tillochmed en tävling på G. Ses då.
 
 
 
 
 

Dubbel pass

Glömde klicka på publicera igår, så mitt inlägg publiceades aldrig.
 
Kom hem för bara några minuter sen. Idag på praoen har jag ätit allt för mycket onyttigheter och grejen är att jag kan inte tacka nej när dom erbjuder massa bullar hela tiden. Så idag ska jag träna dubbelt, snart så ska jag dra
och simma med pappa och syster sen ska jag iväg och träna. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Helvetets hemresa

Hej!
Slutade för 1,5 timma sen men kom hem nu. Bussresan tog lite längre än planerat eftersoom busschauffören aldrig lät mig gå på för jag glömde busskortet. På vägen hem mötte vi ida och vi drog hem tll mig för att kolla på sista säsongs avsnittet utav pretty little liars.Fick med lite bullar från praon så nu ska vi gå och mysa ner oss i soffan! Hörs snart 
 
 


Smoothie time

 
 
Idag fick vi sluta en timma tidigare från praoen så vi tog bussen hem och sen drog jag  med pappa och handla och fixa lite så ärender i Farsta. Och sen några timmar tillbaka har jag pluggat till skrivning som ska in imorgon och såklart sitter jag och pluggar kvällen innnan. 
 
 

Possetiv 2013

Något jag har gjort under hela 2013 är att så fort något possetivt händer antaknar jag det på en lapp och lägger det i en burk. Det kan vara allt från en händelse till en tanke eller vad som gör att man känner sig lycklig. Sen 2014 så ser man allt bra som hänt under 2013.

Snabbt inlägg

Godmorgon!

Skriver i stress.
. Snart går min buss till min prao och efter praoen ska jag dra till stan och får se om jag hinner hem och blogga imellan. Puss
 

godnatt

Hej!
Kom precis hem från träningen däruatv som ganska bra. 
Är dock inte så taggad på att gå upp imorgon, vill inte se mer snö. Jag mår illa utav den. Vill bara ha sol och sommar NU! Imorgon har jag satt klockan så jag kommer i tid idag. Gjorde inte det bästa intrycket genom att komma en halvtimma försent första dagen, så typiskt mig.
 
 
 
 

Mäster bagarN

Förlåt för en sån dålig uppdatering hade inte alls planerat att komma hem så sent men vi missade våran buss så slutade 30 minuter senare. Första dagen på praoen gick bra och varhyfsad rolig, fick göra massa frallor och baugetter m.m
Ska försöka fixa några tidsinställda inlägg så ni får lite uppdatering imorgon under dagen eller något liknande.
 
Sol när jag kommer dit och snö när jag kommer hem, nice
 
 

Längre ögonfransar

Tänkte tipsa om en mascara som enligt mig är super bra. Självaste mascaran separerar och förlänger sen kan man köpa till en ''fiber mascara'' som gör så det blir en mer dramatisk look. Så man applicerar först mascaran och sen ett lager av ''fiber mascaran'' och sen ett lager till mascara.Då  får du ett toppen resultat. Funkar jätte bra för mig och finns att köpa på bl.a Kicks.
 
 
 
 
 

Natt blir dag

Godmorgon!
Kom hem somsagt halv sex imorse och har inte sovit så gott inatt har  totalt lyckas vända på dygnet, har lite ångest för hur jag ska komma upp imorgon. Idag fyller min kära pappa år så vi har firat han lite nu på förmiddagen med pressenter och fika. Sen ska jag iväg och träna .
 

MyseMys

HejHej Matilda härr!
 
Igår så kom Moa hit till mig och sen kom alla andra också. Sen satt vi och spela sällskapsspel, och hade askul. Har påriktigt inte skrattat så mycke på ett tag. Ja men sen så försökte vi typ sätta på en film men jag lyckades så klart inte så vi såg på nått skitprogram innan vi bestämde oss för att baka. Det blev en sorts kladdkaka. Med knappt något kakao och smöret blev inte ehäller som de skulle precis... Men den blev god så vi lyckades. Slutade med att vi bara låg i soffan och snacka och sen drog alla där vid 5-6 imorse och jag somnade typ på direkten.
 

kan dee shop

Jag kan inget annat än att älska den uppdaterade kan dee shop. Hela hemsidan har blivit så mycket bättre och enligt mig blivit mycket lättare och hitta. Besök den häääääääär! 
 
Eller klicka på bilden för att komma dit.
 

On the right side of the wrong bed

Nyss
Godmorgon!
Vaknade för ett tag sen och har bara kollat påpretty little liars sen dess.Idag har jag inga planer förutom att jag ska träffa matilda ikväll. Igår så var jag hemma hos sofia med matilda och drog hem.
 
 
 
 
 

Tips på tjockare naglar

Tänkte tipsa om en sak som verkligen räddat mina naglar. Mina naglar är lika gummi som spagetti och böjde sig och gick av jätte lätt vilket gjorde att jag aldrig kunde få långa naglar. Sen köpte jag ett nagelack från Åhlés som verkligen hjälp mig, så nu har jag längre och tjockare naglar. Try it!.
 
99kr från Åhléns
 
 
 
 

Disco tröja

Äntligen fredag, ska bli rikigt skönt att få komma bort från skolan lite nu. Solen skiner och börjar äntligen få lite vår kännslor i kroppen. I helgen så har jag nästan inget planerat men nu så MÅSTE jag städda itt rum, ser snart inte mitt golv längre.
 
 
 

Hallonsmet.tumblr.com

Follow me or die.
 
 
 
 

Amen tja!

För några dagar sen
 
 
 
Hejsan! Jag är riktigt trött idag, men glad också, för idag är det torsdag och redan imorgon är det fredag! Sen börjar mina prao veckor med sofia och ida. Första veckan ska praoa på city gross bageri och andra veckan ska jag praoa på pralinhuset inne i stan ska bli riktigt  kul faktiskt. Nu ska jag äta och sen göra min iordning för träning.

Dagen

 
 
 
 
Idag har det inte hänt så mycket hemma hos mig har pluggat och försökt bli klart med allt innan mina prao veckor så jag slipper plugga då. Imorgon är det inte långt kvar tills fredag och efter fredag så ska jag inte gå i skolan på tre veckor. Två veckors prao och en vacka påsklov. Ska bli riktigt skönt. Godnatt

 
 

 

 
 
 
 

Modekungen.se

 
Föll direkt för denna mysiga cardigan från modekungen och den sjukt snygga ryggen och verkar hur mysig som helst.

snabb uppdatering under rasten

 
Godmorgon!
Denna skoldag är så sjukt ovärd för alla våra lektioner är inställda. Så jag och några gick hem till mig och baka kladdkaka sen återvänder vi till skolan efter lunchen 
 

Shopping i London

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 + en mössa, någon mugg, fler trosor och en sjal
Om det är något ni undrar vart det är ifrån är det bara att fråga eller om ni undrar vart vissa affärer ligger, det var lite oklart vart allt låg. Så det är ba att fråga.

Födelsedagsbarnet

 
My present
 
Igår var ida och sofia här och så ''fira'' vi att sofia hade fyllt år. Jag var ju tyvärr inte hemma på hennes födelsedag och var sjuk veckan innan så det var ett tag sen innan jag hade sett dom. Så vi myste och chilla tills jag drog till träning.

Mobilbilder från London

Har somsagt vart i London med mamma och syster och det var hur härligt som helst och vill bara tillbaka dit. Här är några snabba mobilbilder. Vi orkade inte ha med oss kameran kände att det skulle bli alldeles för mycket att bära på men försökte fotta så mycket som möjligt.
 
 
 
 
 

MorgonMys

 
Jag har  verkligen haft FULLT upp med saker jag måste göra och är fortfarande inte klar med allt, känner mig jätte stressad över allt..
 
Godmorgon!
Har somsagt inte riktigt haft tid till att blogga men vaknade som vanligt och skulle precis gå till skolan tills jag får ett sms att vi har håltimma och eftersom jag redan är klar och iordningfixad så tänkte jag passa på att blogga lite.
 

Fitspo


snart på arlanda

 
Jag blev så uttråkad här hemma så jag satte mig och lockade håret, sen drog vi till Max och åt lite efter det frog vi till skolan eftersom jag missat lite fick jag dra och hämta lite skolsaker.

Nyttiga godsaker

 

våfflor

 
 
godmorgon!
Vaknade av att pappa har gjort våfflor till mig på sängen. Idag hade hoppats på att må bättre idag men tyvärr mår jag fortfarande lika dåligt som igår. Nu ska jag dusha packa det sista och fixa mig inför resan.
 
 
 
 

Vår Collage


Resfeber?

Jag bestämmde att stanna hemma idag också var inte så mycket val eftersom jag fortfarande mår kasst. Snart har jag packat klart till london har inte så mycket att packa eftersom vi inte är där så länge och måste ha plats för det jag köper. Vi åker imorgon på kvällen så jag har gjort några tidsinställda inlägg under helgen.
 
 
 
 
 

Sick

 
 
 
Godmorgon!
Valde att stanna hemma idag så jag får vila och bli frisk någon gång. Hade ändå ingen viktig skoldag, Dock missar jag när hela klassen tog en prommenad på isen och grillar. Nu ska jag försöka skriva klart min engelska uppsats.
 
 
 
 

Du är nog den - Melissa Horn

 
 
Det finns inget som gör mig mer taggad till våren som Melissa Horn. Hon förgyller min vårdagar och finns nog ingen som jag hellre lyssnar på 
 
 
 
 

Countdown London

 
(collaget hitta jag på google)
Imorgon är det bara 3 dagar kvar till jag, mamma och min syster åker till London, så taggad!
Själv så var jag där för 2 år sen med pappa vilket är skönt för då slipper jag känna stress över att jag inte kommer hinna se alla saker som är värt att se utan jag kan bara ägna mig år shopping. Vi är bara där under en helg.
 
 

dagen osv

 
 
 
Amen tja!
skoldagen för mig har vart väldigt kort eftersom jag drog till tandis på morgonen.Sen ikväll blir det ingen träning för mig tyvärr känner mig i allt för dåligt skick för att träna. Eftersom jag var yolo på lovet och inte plugga så måste jag plugga nu. As kul.
 
 
 

healthy

nyttiga jag efter tränigen
 
Kom hem från träningen för ett tag sen och nu har jag duschat osv. Det är så skönt för jag behöver inte känna någon stress över att jag inte kommer komma upp sju morgonen imorgon eftersom jag ska till tandläkarn och slipper nästan halva skoldagen. så skönt!
Nu ska jag kolla pretty little liars.
godnatt
 

 

träna innan träning

Godmorgon!
Imorse vaknade jag och huvudverken är borta dock gör halsen lika ont. Jag gick iallafall ut och sprang i 30 minuter. Kan inte komma ihåg sist jag var ute och sprang. Var lite för blåsigt för att säga att det var skönt. Nu ska jag ta och äta lite och sen ska jag iväg på träning med stingrays.
 
 
 

Bitchkram

Har legat som fast klistrad i min säng hela dagen.Har fortfarande sprängande huvudvärk så jag orkade inte hitta på något ikväll.Ligger iallafall och kollar på mello och har laddat ner bitchkram,en film jag kan rekomendera STARKT.
Så jag ska kolla på den när den har laddat klart.
 
gammal bild
 
 

vår collage

 
Jag har precis lärt mig mitt photoshop så mina collage kommer att bli bättre men slängde ihop ett sommar/vår collage

sjuk?

godmorgon!
Igår hade vi middag hemma hos malin eftersom jenny fyllde år och det var jätte mysigt. Vi drog strax innan tolv och jag somna direkt när jag kom hem. Inatt har jag vaknat minst 1000 gånger känns det som.
Jag vaknar klockan sex men tvingar mig själv att somna om igen och vaknar halv tio. Och nu har jag ont överallt och tror jag börjar bli sjuk. suck.
 
igår
 
 

sweet sixteen

Hello!
Igår så var jag,jenny,ida,malin,matilda hemma hos ida i ösmo. Vi har inte setts på hur länge som helst och jenny fyller år idag så vi gjorde pannkaks tårta till henne på morgonen och bara myste på kvällen och ikväll ska vi ses igen och ha tjej middag hemma hos malin så det blir nice.I hope
 
 
 
 

RSS 2.0