hund vakt

gomorgon!

idag blev jag väckt tidigare än vad jag går upp till skolan. Jag ska nämligen sitta hundvakt åt min mormor som ska iväg. Så fick skjuss dit sen tog jag en promenad hem med hunden. Sen gjorde jag ett misstag och ladda ner candy crush och nu är jag helt beroende. Hatar att bli beroende av appar och nu måste jag dessutom vänta 18 min tills jag kan spela igen, seeegt.
 
 
 

koh phangan

 
Kom precis hem från villiam där vi drog efter vi hade ätit på koh phangan. Och det var hur mysigt som helst, vi fick en egen liten grotta helt för oss själva. Vi satt där i 2,5 h och hade jätte trevligt efter det drog vi hem till villiam och bara snacka lite allmänt och sen drog jag hem vid tolv.
Godnatt
 


 

morgon pigg

Godmorgon! Uppe tidigt idag igen, skönt faktiskt. Älskar att sova ut ibland men det är fan skönare att komma upp tidigt och ha hela dagen framför sig. Så jag och matilda drog ut på isen och tog en mysig promenad och sen så kommer hon hit igen så ska vi ''fixa'' oss. Vi ska dra och käka på koh phangan med våra vänner.
 

hair inspo

 
Åhh jag vill bara göra något nytt med mitt hår hela tiden men ångrar mig ofta eller är helt enkelt för feg. Men just nu känner jag inget behov utav att göra något med det känner mig faktiskt nöjd eller längtar till sommarn så det bleks.
Jag satte ihop ett sämst collage på typ 30 sek. MEN jag håller faktiskt på och lär mig hur man gör bättre coallage.
 

gårdagen osv

godmorgon folks.
Igår drog jag matilda och joel till gubbängen hem till hanna där våra andra kompisar satt och vänta på oss.  Vi kolla på film och mest chillade.Sen så drog vi hem och vi fick gå ända från farsta så jag var typ livrädd eftersom det var bäckmörkt hela vägen,Som tur är så hade jag villiam, joel och matilda vid min sida. Sen kom jag hem strax innan två och somna jag direkt. Imorse vakna jag hyfsat tidigt och gick upp och gjorde pannkakor. Eftersom det är så dåligt väder lär jag nog sitta inne och kolla på karate kid. 
 
har inga bilder från igår men ni får en på min frukost, haha

Moa levererar

Eftersom solen gått ner och det inte finns så mycket mer att göra då så bestämmde jag mig för att baka dom godaste kakorna i VÄRDEN. Och det är så lätt att göra och så svårt att göra fel på så det är perfekt. Och receptet hittar ni HÄÄÄR! btw 1 cup = 2,4 dl. Lycka till!
 

nästan vår

Jag vet att mitt bloggande dom senaste dagarna inte riktigt vart på topp men har helt enkelt inte orkat nu på lovet.
Jag kom iallafall precis hem från stan där jag och sofia skulle gå en mysig stats promenad nu när vädret var så fint, men när vi väl var inne i stan var solen på andra sidan.Så vi tog båten till djurgården men det blåste för mycket där så vi åkte hem. Men vi fick iallafall njuta lite utav solen eftersom vi var ute på isen på morgonen så vi missade inte solen helt som tur var. Nu ska jag ladda ner en film och bara mysa i mys-kläder.
 

SNAAAART SPORTLOV

 
snabb bild från lektionen
 
Äntligen är torsdagen avklarad och en dag närmare fredag och sen är det sportlov.
Själv har jag inga planer alls på lovet. Kanske ska dra och åka skidor med några kompisar men somsagt inget är bestämmt än.Har faktiskt vartit på riktigt bra humör idag även om torsdagar är den senaste dagen för mig i skolan.
Men nu ska jag plugga det sista så jag slipper göra det under lovet. Puss
 
 
 
 

klädsim och livräddning

 
 Idag hade vi klädsim i torvalla med klassen. Då vi får känna på hur det är att simma med kläder och hur tungt det är osv. Men jag hade ju redan stenkoll på det efter alla gånger jag rammla i vattnet i sommras, haha!.
Och efter det så hade vi bara en lektion så min dag har vart hur nice som helst. Så nu ska jag passa på att städa rummet och plugga till mitt matteprov.
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0