sämst inlägg

Godmorgon!
Igår drog jag och några fler hem till joel där jag sov. Eller jag försökte sova men det var omöjligt så vid 8 tiden tog jag en buss hem till mig och somna direkt när jag hem. Vaknade nu utav att solen värmt upp hela mitt rum så man inte längre kan vara där inne. Resten av dagen ska jag skriva en inlämning som skulle in för två veckor sen men har skjutit upp det.
 
 

//Matilda

HejHej Matilda här!
 
Moa är i duschen så jag bloggar åt henne så hon hinner. Hon har precis var på träning och nu ska vi till Joel med några andra, lite sista minuten planer som vanligt. Men det blir mys. Slänger in en sommarbild på mig och Moa.
Nu måste vi springa till bussen så hinner inte skriva så mycket mer! 
 

Longbord!

 
var precis och köpte två stycken longbords, en till mig och en till matilda. Blev så sjukt taggad till sommaren nu. Måste bara lära mig åka den först, haha!
 

Godmorgon!

Godmorgon!
Det var helt omöjligt att somna igår, har totalt vänt på dygnet. Idag ska jag till farsta och kolla på longbord och sen ska jag träna idag med. Är inte så jätte taggad eftersom träningen tar typ upp hela dagen känns det som. Efter träningen har jag inga planer än.
 
bilder på vad jag handlat under dom senaste tiden, sitter just nu i pjamas och är lik blek så kände att det inte var riktigt läga att lägga upp en ego pics.  sååååå..
 
 

RSS 2.0